FAQs (Често задавани въпроси)

Тук може да откриете отговорите на най-често задавани въпроси.

Срокът на годност е отбелязан на етикета/кутията на всеки продукт. Продуктите се произвеждат с дълъг срок на годност (поне 6 месеца). Минималният срок на годност, при който ние изпращаме продукти е 3 седмици.

Суперхраните са направени от 100% натурални и органични съставки, като по-голямата част от тях са сурови. Продуктите Ви осигуряват балансираното и здравословно хранене, което има ползотворно влияние върху целия организъм. Със Superfood миксовете си осигурявате нужните условия за добър метаболизъм, здрав сън и енергичност в активните части от деня.

Добавете 20г (около 2с.л.) от продукта към 250г кисело мляко или йогурт. Изчакайте няколко минути да набъбнат семената.

За разнообразие: Може да добавите и към любимото Ви смути. Експериментирайте! Не забравяйте да споделите Вашите впечатления с нас.

Суперхраните са подходящи за всекидневна консумация. Едно пакетче от вкусовете, Ви засища за няколко часа. Подходящи са за консумация както за сутрешна, така и за следобедна закуска. 

Суперхраните са направени от органични растителни продукти и нищо друго. Не добавяме захар, оцветители, добавки или консерванти.

Може да проверите хранителните стойности на всеки от вкусовете суперхрани тук.

Тъй като продуктите, които предлагаме на нашите Клиенти са за консумация, то всички отворени/разпечатани продукти не подлежат на връщане или замяна.

Може да откажете поръчка до 16:00ч. в деня на поръчката.

При направена поръчка на кутия, може да върнете или замените неотворените/неразпечатаните пакетчета в оригиналната им опаковка в рамките на 14 дни от датата на поръчка, като всички използвани продукти се таксуват на максималната цена (не важат приложени отстъпки).

Всеки продукт за замяна/връщане трябва да бъде изпратен с опция за преглед, като таксите са за сметка на Клиента.