CategoriesЗдравословни храни Начин на живот

Суперхраните и техните ползи.

Много хора бъркат суперхраните с хранителните добавки, но това е изключително грешно.

За разлика от хранителните добавки и различните видове стимуланти, суперхраните са изцяло натурални, 100% био, 100% органични и 100% сурови. Наричат се суперхрани, защото притежават много повече полезни качества на единица калория, в сравнение с други храни. 20г от нашите продукти добавени в кисело мляко, йогурт, смути или дори фреш, са напълно достатъчни, за да Ви заситят за няколко часа. Може да ги консумирате както за сутрешна, така и за следобедна закуска. Не се плашете и да екпериментирате! 

Благодарение на огромното си количество полезни вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, ензими и фибри), суперхраните са подходящи за всякакъв вид диети и имат изключителни здравни ползи за цялото тяло. Препоръчват се и за хора с натоварено ежедневие, активно спортуващи и всички, които искат да се хранят здравословно и балансирано. За да се възползвате максимално от качествата и свойствата им обаче, трябва да ги консумирате редовно. Това ще Ви осигури силна имунна система, здрава и хубава кожа, сила и енергия, положителен ефект върху мозъка, цялостния метаболизъм, жизненост на тъканите и др. Да, суперхраните имат почти магически свойства. 

Разполагаме със седем “Superfood” микса, всеки от който съдържа по седем различни съставки. Очаквайте в най-скоро време и компактните пакетчета от еднократни дози по 20г, благодарение на които лесно може да приготвите Вашата закуска където и да се намирате.

По-подробна информация за съдържанието на нашите суперхрани, а също хранителните им свойства и полезните им характеристики, може да разгледате в описанието на продуктите. 

Разбира се, всички вкусове са отново подходящи за вегани.

Отново ще сме благодарни ако споделите впечатленията си с нас, както и Ваши интересни рецепти на нашите Facebook и Instagram страници. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.