CategoriesЗдравословни храни Съвети и трикове

Ново: Superfood HealthyBox!

Здравейте,

Както обещахме в предния пост, в който Ви разказахме на кратко какво са суперхраните, вече сме готови с нашите еднократни дозички от любимите Ви вкусове. И това не е всичко, добавихме и два нови, страхотно вкусни и отново изключително полезни микса – Кайсия и Череша.

Защо направихме малките пакетчета?

Отговорът на въпроса е лесен.
Закуската е най-важното хранене за деня. Много често обаче ние го пренебрегваме, най-вече защото нямаме време. В други случаи пък избираме да хапнем “на крак” нещо, което почти винаги обаче е нездравословно. 

С новите еднократни пакетчета, може да приготвите закуската си дори в офиса (или общо взето където и да сте), като това ще Ви отнеме точно една минутка, а в същото време ще Ви засити за няколко часа. Със суперхраните ще си осигурите и по-добра продуктивност на работното място. Здравословните ползи за цялото тяло са несравними с други продукти. Отново е важно да отбележим, че това не са добавки или стимуланти и макар, че са изключително подходящи за активно спортуващите, то те пасват идеално и на хората, търсещи здравословен и балансиран начин на хранене.

Цялата необходима информация за вкусовете, здравословните ползи, хранителните стойности, както и начините на приготвяне може да откриете тук, а поръчка може да направите от тук или на телефон 0887 233 553.

Бързите отговори на най-често задаваните въпроси за продуктите ни ще откриете във FAQ секцията.

Както със смутитата, така и със суперхраните, може сами да определите вкусовете, които желаете да присъстват във Вашата здравословна кутия.

Разполагаме с два вида Healthy кутии – с 10бр. и с 20бр. суперхрани.

Не забравяйте да ни последвате в нашите социални мрежи Facebook и Instagram.

И отново – експериментирайте и споделете Вашият опит с нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.